2665101555 6945924514, 6997022183 2 χλμ Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων dimitris.mantzas@yahoo.gr
hero image

 

 

Μάντζας Δημήτρης 
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Ηγουμενίτσα


Καλωσορίσατε στην MATZAS RENT A CAR!

Η επιχειρησή μας βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων. Με την πολύχρονη εμπειρία μας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, παρέχοντας στους πελάτες μας μια ευρεία γκάμα επιλογών για κάθε τύπο ταξιδιού.

Στον στόλο μας, θα βρείτε 20 σύγχρονα αυτοκίνητα από τις κορυφαίες μάρκες, όπως Opel, Kia, Peugeot, BMW, Hyundai, καθιστώντας κάθε διαδρομή σας απόλαυση. Στοχεύουμε στην άψογη κατάσταση και την ασφάλεια, διασφαλίζοντας ότι κάθε ταξίδι σας θα είναι άνετο και αξέχαστο.

Εκτός από την ενοικίαση αυτοκινήτων, προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες φανοβαφείου στις ίδιες μας τις εγκαταστάσεις. Επαγγελματικά και έμπειρα χέρια είναι εδώ για να διατηρήσουν το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση, εξασφαλίζοντας όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και την αξιοπιστία του.

Στην MATZAS RENT A CAR, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξυπηρέτησης πελατών που υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας. Κάντε το επόμενο ταξίδι σας με την MATZAS RENT A CAR και ανακαλύψτε τη διαφορά στην οδήγηση με στυλ και άνεση.

 

 

 

Προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε προς ενοικίαση αυτοκίνητα που να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας.Στη MATZAS RENT A CAR, κατανοούμε ότι κάθε ταξίδι είναι μοναδικό και καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις.
 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων μας
ή για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση σχετικά με τη MATZAS RENT A CAR.