2665101555 6945924514, 6997022183 2 χλμ Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων dimitris.mantzas@yahoo.gr
hero image

 

 
 
 
 
Μάντζας Δημήτρης 
Φανοβαφείο - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Ηγουμενίτσα

Το φανοβαφείο του Δημήτρη Μάντζα στην Ηγουμενίτσα είναι εδώ για να προσφέρει υψηλής ποιότητας και οικονομικές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας την σωστή επισκευή κάθε αυτοκινήτου.

Το φανοβαφείο μας προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες βαφής, φανοποιείας και ολοκληρωτικής φροντίδας για το όχημά σας, ενώ δίνουμε έμφαση στην ποιότητα και την οικονομία. Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε ώστε το αυτοκίνητό σας να ανακτήσει την λάμψη του με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η έμπειρη ομάδα μας, αποτελείται από εξειδικευμένα άτομα με εκτεταμένη γνώση και εμπειρία στον χώρο. Οι άνθρωποί μας είναι πάντα έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, φροντίζοντας για τη σωστή επισκευή και την αναβάθμιση του οχήματός σας.
 
 
 
 
   
   
 

ΟΛΙΚΗ ΒΑΦΗ

Η Ολική Βαφή προσφέρει μια ολοκληρωμένη ανανέωση του χρώματος του οχήματός σας. Κατά τη διαδικασία αυτή, το προηγούμενο χρώμα αφαιρείται πλήρως, επιτρέποντας την εφαρμογή ενός νέου χρώματος ή την αποκατάσταση του αρχικού. Η ολική βαφή είναι κατάλληλη όταν χρειάζεται να ανανεωθεί ή να αλλάξει πλήρως το χρώμα του αυτοκινήτου.

ΤΟΠΙΚΗ ΒΑΦΗ

Η Τοπική Βαφή αφορά την επισκευή ή τη βαφή μόνο συγκεκριμένων περιοχών που μπορεί να έχουν υποστεί ζημιές ή φθορές, όπως γρατζουνιές, χτυπήματα, ή άλλες τοπικές ατέλειες. Αυτή η υπηρεσία είναι ιδανική για όσους επιθυμούν την ανανέωση ενός συγκεκριμένου τμήματος του αυτοκινήτου τους χωρίς τον κόπο και το κόστος μιας ολικής βαφής.

   
  Αναλαμβάνουμε επισκευές από:
 
 Γρατζουνιές, βαθουλώματα
 Θάμπωμα, ξεφλούδισμα
 Γυάλισμα Χρώματος
 Σκουριές κ.α.
   
   
   
   
 
 
 
 
 

Διαθέτουμε ένα σύγχρονο βαφείο οχημάτων και ένα πλήρως εξοπλισμένο φανοποιείο, με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό. Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να αναλάβει άμεσα και αποτελεσματικά κάθε είδους εργασία φανοποιίας και βαφής, εξασφαλίζοντας την πλήρη ανανέωση του αυτοκινήτου σας.

  Συνεργαζόμαστε με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, και εάν η ζημιά καλύπτεται ασφαλιστικά, εσείς δεν έχετε κανένα οικονομικό φόρτο. Παραδίδετε το αυτοκίνητό σας σε εμάς, και εμείς αναλαμβάνουμε την επισκευή χωρίς κανένα κόστος για εσάς.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 για περισσότερες πληροφορίες ή να κλείσετε το ραντεβού σας